2006-12-25. 14:43:27 kuruc.info
 

Újabb magyart zaklatnak a judeonácik
Keszthelyi József

 
 

Megvan az új áldozat, akit hamisan vádolhatnak, lejárathatnak és zaklathatnak. Képíró Sándor volt csendor százados, aki részt vett az 1942 januárjában lezajlott délvidéki partizánellenes akcióban. A magyar honvédség ekkor szerb terroristákkal és kommunistákkal csapott össze, mután utóbbiak merényleteket hajtottak végre a visszatért magyar területen. A terroristák közt volt néhány zsidó is, amibol a "nácivadász" judeonácik szerint az következik, hogy ma börtönbe kell zárni egy egykor ellenük harcoló magyar tisztet, Képíró Sándort.

"Felháborító, hogy 40 évnyi kommunista terror után egyetlen egy vörös gyilkost sem ítéltek el, azok ma is itt élnek közöttünk - magyarok vérével a kezükön -, ugyanakkor 90 éves aggastyánokat zaklatnak 60 évvel ezelotti eseményekért, amikor is kötelességüket teljesítették és hazájukat szolgálták."

EFRAIM ZUROFF, "GYÛLOLET-PRÓFÉTA" TÉNYKEDÉSE: Mint ismeretes, a Wisenthal-központ 10 ezer eurót ajánlott fel az "Utolsó esély" nevezetu akciója keretében annak aki "háborús bunöst tud produkálni". Megvan az új áldozat, akit hamisan vádolhatnak, lejárathatnak és zaklathatnak. Képíró Sándor volt csendor százados, aki részt vett az 1942 januárjában lezajlott délvidéki partizánellenes akcióban. A Wiesenthal-központ jeruzsálemi irodáját vezeto Efraim Zuroff október 5-én sajtótájékoztatón jelentette be, hogy rátaláltak Képíró Sándor "háborús bunösre". Egyúttal a már említett délvidéki eseményeket is - anélkül, hogy a plafon a fejére szakadt volna a hazugságtól - zsidóellenes razziának állította be. Zuroff indítványt nyújtott be a budapesti Katonai Foügyészséghez, kérve: intézkedjenek a 62 évvel ezelott kirótt, de le nem töltött, tízévi szabadságvesztés végrehajtásáról. Képíró Sándort ugyanis "hutlenségért" tíz év szabadságvesztésre ítélték 1944-ben, de ezt nem töltötte le. Zuroff összemosta a háborús buncselekmény fogalmát a hutlenséggel. Nyilvánvaló hazugság, alaptalan vádaskodás, hisz Szombathelyi Ferenc vezérezredest is, aki 1942-ben elrendelte a razziát, 1994-ben felmentette a Legfelsobb Bíróság. Képíró Sándor lakcímét nyilvánosságra hozták, zaklatják, holott semmiféle buncselekményt nem követett el. Felháborító, hogy 40 évnyi kommunista terror után egyetlen egy vörös gyilkost sem ítéltek el, azok ma is itt élnek közöttünk - magyarok vérével a kezükön -, ugyanakkor 90 éves aggastyánokat zaklatnak 60 évvel ezelotti eseményekért, amikor is kötelességüket teljesítették és hazájukat szolgálták.

kuruc.info